& μοναδικά αρώματα από το φρέσκο αυθεντικό Βούτυρο Κερκύρας!
Μια συνταγή του Σπυρίδωνα Αυθίνου από το “Κάθε πράγμα στον καιρό του”.
Ζύμη:
Γκανάζ Σοκολάτας με Ανθό Αλατιού:
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ. Τα
ζυμώνουμε με το φτερό μέχρι να γίνει ένα
ομοιογενές μείγμα. Το τυλίγουμε με μεμβράνη και
το αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα στο ψυγείο.
Ανοίγουμε την ζύμη με τον πλάστη ανάμεσα από δύο
λαδόκολλες την στρώνουμε στην τάρτα και ψήνουμε
στους 160 για 20 λεπτά.
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ. Τα
ζυμώνουμε με το φτερό μέχρι να γίνει ένα
ομοιογενές μείγμα. Το τυλίγουμε με μεμβράνη και
το αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα στο ψυγείο.
Ανοίγουμε την ζύμη με τον πλάστη ανάμεσα από δύο
λαδόκολλες την στρώνουμε στην τάρτα και ψήνουμε
στους 160 για 20 λεπτά.